Alle dagen open vanaf 8u30. Donderdag gesloten
Keuken doorlopend open vanaf 11u30 tot 22u00.
31/12 gesloten. Open op 1/1/2023.
Vanaf 8/01 t.e.m. 3/02 gesloten wegens verbouwingen

Gerechten

Hoofdgerechten

  • 21,90
    Gentse waterzooi met kip

  • 21,00
    Halve kip garnie

  • 58,00
    Côte à l’os (2 p.)

  • 22,00
    Spare ribs

  • 21,90
    Américain garnie

  • 25,50
    Steak tartare

  • 28,50
    Chateaubriand

  • 34,00
    Ossenhaas

  • 25,50
    Steak

  • seizoen
    Mosselen

  • 21,50
    Scampi ‘t Vosken

  • 21,00
    Scampi gebakken

  • 21,50
    Scampi met look

  • 24,00
    Tagliatelli met scampi

  • 22,50
    Tagliatelli met zeevruchten

  • 24,00
    Gegratineerde visschotel

  • Dagprijs
    Tomaat garnaal

  • Dagprijs
    Gebakken zeetong

Sauzen

  • 3,80
    Provençaalse

  • 3,80
    Béarnaisesaus

  • 3,80
    Pepersaus

  • 3,80
    Champignonroomsaus

  • 3,80
    Champignon natuur

Specialiteiten

  • 25,00
    Varkenshaasje met geitenkaas en portosaus

  • 24,70
    Konijn op grootmoeders wijze

  • 25,80
    Mixed grill

  • 22,00
    Warme beenhesp

    (met graanmosterd van meaux)

  • 26,00
    Waterzooi van Noordzeevis

  • 21,50
    Gentse stoverij

  • 18,00
    Provençaalse vissoep

    (met toaSt en rouille)

  • 21,50
    Gegratineerd witloof

  • 21,90
    Gentse waterzooi met kip

  • 22,00
    Spare ribs

  • 28,50
    Chateaubriand

Honger gekregen?

Reserveer een tafel