Alle dagen open vanaf 9u00. Donderdag gesloten
Keuken doorlopend open vanaf 11u30 tot 22u00.

Over restaurant ‘t Vosken

Gentse keuken op zijn best

Fotos_staand‘t Vosken is bekend omwille van zijn lekker eten met een Gentse toets. Op de menukaart vind je onder meer Gentse stoverij met frieten, Gentse waterzooi, konijn op grootmoeders wijze en mosselen maar ook internationale toppers zoals Ierse rib-eye of kalkoen op Normandische wijze. Je komt beslist terug voor méér!

Zoetebekjes komen voor de lekkere desserts zoals ijs, taart, cake en chocolade. Met een heerlijke kop koffie of thee erbij. Of een neut jenever voor de koude dagen.

Wijnliefhebbers worden verwend met onze brede selectie wijn: Franse en Italiaanse klassiekers maar ook wijn van nieuwe wijnlanden als Chili en Uruguay. Onze ruime keuze aan frisdranken, aperitieven, cocktails en sterke dranken zorgt voor de ideale kruiding van uw ontbijt, brunch, lunch of diner.

Goesting gekregen? Check het menu

Zoals je ziet zijn de prijzen in ’t Vosken best betaalbaar: prijs-kwaliteit zit het snor. Eerlijk, gezond en vooral lekker eten. Je krijgt echt waar voor je geld!

Brasserie ’t Vosken is vriendelijk voor kinderen, houdt van huisdieren en verwelkomt alle leeftijden. De mix van Gentenaars, Belgen en buitenlandse bezoekers zorgt voor een typische en gezellige Gentse sfeer.

Reserveer hier

 • Reserveer je tafel hier

 • Ontdek

  Palm is de grote winnaar op de World Beer Awards 2014

  Gentse keuken op zijn best ‘t Vosken is…

  Magisch Namibië

  Gentse keuken op zijn best ‘t Vosken is…

  Kip en champignons in Geuzebier

  Gentse keuken op zijn best ‘t Vosken is…