Alle dagen open vanaf 9u00. Donderdag gesloten
Keuken doorlopend open vanaf 11u30 tot 22u00.

 

Vlotte bediening in gezellige sfeer

Heerlijk dineren of een snellen hap in hartje Gent tegen een correcte prijs? 't Vosken valt op door zijn vlotte bediening in een gezellige sfeer. Zo voelt u zich als klant meteen thuis

 

Ontdek PALM breweries

Met 20.000 bezoekers per jaar is Brouwerij PALM een toeristische trekpleister. Ontdek het bezoekerstraject door de brouwerij en de beroemde Brabantse trekpaarden in stoeterij Diepensteyn.

 

Vlotte bediening in gezellige sfeer

Heerlijk dineren of een snellen hap in hartje Gent tegen een correcte prijs? 't Vosken valt op door zijn vlotte bediening in een gezellige sfeer. Zo voelt u zich als klant meteen thuis.

 

Een begrip in Gent

't Vosken begon in 1908 als hotel in hartje Gent. Het werd een echt Gents monument en groeide sinds 1988 uit tot de bloeiende brasserie van vandaag. Iedere Gentenaar kent 't Vosken: de brasserie is een stadsbegrip geworden

 

Typisch Gentse keuken

Brasserie ’t Vosken is vooral bekend omwille van zijn Gentse stoverij met frieten. Ook voor andere klassieke Gentse gerechten, zoals Gentse waterzooi en konijn op grootmoeders wijze zijn we bekend. Je komt gegarandeerd terug!

Brasserie ’t Vosken in hartje Gent

Da's lekker eten en drinken op het Sint-Baafsplein in Gent. 't Vosken staat vooral bekend om de Gentse klassiekers en traditionele gerechten.

De menukaart gaat van aperitieven, bieren en cocktails tot salades, pasta-, vlees- en visgerechten, desserten, wijnen en warme dranken.

De bovenverdieping van ons restaurant in Gent is de ideale ruimte voor feesten, vergaderingen of evenementen. De zaal komt uit op een balkon met zicht op het Sint-Baafsplein.

  • Like ons op Facebook

  • Twitter

    Volg @tvosken op twitter
  • Evenementen

  • TripAdvisor