Alle dagen open vanaf 9u00. Donderdag gesloten
Keuken doorlopend open vanaf 11u30 tot 22u00.

PALM Belgian craft brewers

paardenstouterij

Découvrez notre brasserie

Avec 20.000 visiteurs par an est brasserie PALM un attraction touristique, où l’iternaire didatique par la brasserie est combinée avec un visite aux chevaux de trait brabançonnes dans haras Diepensteyn.

Muur_flesjes

Nous vous accompagner sur un voyage de découverte tout au long de la brasserie. Déjà plus de 265 ans des bières au haut fermentation sont brassée ici. Vous pouvez experimenté le proces de brasser avec tous vos organs sensoriels, de la salle de brasser au botterlarie. En plus, vous avez la possibilité de combiner votre visite au brasserie avec un visite au haras et même un tour avec des chevals de trait brabançonnes.

Savourer de notre bières speciaux

Après la visite vous pouvez en plus de PALM, deguster nos autres bières speciaux.D’Oude Botterlarij offre d’espace à notre shop et le musée où vous pouvez s’informer concernant l’histoire du brasserie, la famille de brasseurs glorieux et le culture de bière belge avec son 4 manières de fermentation. En la Brouwershuis et sur chataux Diepensteyn nous vous offrons des formules de lunch et diner.
Visiter peut en groupe (min.15 et max. 50 personnes) et aprèsreservation par la site web.

 • CORNET (Alc 8.5% Vol) 33 cl

  Het volmondige bier met eiktoets houdt de balans tussen de fruitigheid van de gist en de vanillezoetheid van het hout. De afdronk is verwarmend, lang met een zachte bitterheid. Bier van hoge gisting met nagisting in de fles.

 •  
 • PALM Hop Select (Alc 6% Vol.)

  PALM Hop Select is een complex maar gebalanceerd degustatiebier van hoge gisting met een verstandig alcoholgehalte. Zijn specifieke hoparoma is afkomstig van de aromarijke hopvariant Hallertau Mittelfrüh. De zorgvuldig geselecteerde PALM – gist geeft dit bier zijn banaanachtige fruitigheid, de speciale PALM-mouten zijn subtiele karameltoets. De hergisting op fles verzekert een fijne pareling en uitstekende bewaring.

 •  
 • PALM Royale (Alc 7,5% Vol.)

  Dit ‘Ale’ bier werd in 2003 gecreëerd voor de 90e verjaardag van PALM-brouwer Alfred Van Roy en kreeg de naam PALM Royale (ROY-ALE). Zijn passie voor de nadrukkelijke gistingsfruitigheid van zijn zelf geselecteerde PALM-gisten krijgt in PALM Royale een extreme expressie om royaal van te genieten. Het uitzicht is koperkleurig, met rijk wit en wandklevend schuim. Het aroma doet denken aan banaan, de smaak is volmondig en met veel ‘body’. Lichtzoet door de alcohol is het bier eveneens wat bitter en fruitig.

 •  
 • PALM (Alc 5,4% Vol.)

  De ‘Speciale Belge’ is het betere Belgische bier van begin 20e eeuw. Dit vlot drinkend amberkleurig bier van hoge gisting geeft een verstandig alcoholgehalte. De speciale PALM-mouten bepalen haar honingachtige malsheid en de eigen geselecteerde PALM-gisten haar fruitig gistingsaroma. Fijne aromahoppen uit Kent brengen een subtiele harmonie. PALM is de absolute nummer 1 ‘BELGIUMS’S AMBER’.

 •  
 • STEENBRUGGE Blond (Alc. 6.5% Vol.)

  Het Abdijbier STEENBRUGGE Blond (abdij gesticht in 1084 door St. Arnoldus, patroon der brouwers). Blond bier met een warme, ronde smaak in combinatie met het subtiele Brugse kruidenmengsel (‘Gruut’). Bier van hoge gisting met nagisting in de fles. Het Abdijbier STEENBRUGGE Blond is een blond bier met een warme, volle smaak en een licht gerookt gistingsaroma in combinatie met het subtiele Brugse kruidenmengsel “Gruut”. Bier van hoge gisting met nagisting in de fles.

 •  
 • BRUGGE Tripel (Alc. 8.7% Vol.)

  Brugge Tripel heeft, met zijn rijke Brugse geschiedenis, een afgerond moutkarakter en een geparfumeerde hoptoets in combinatie met subtiele kruiden. Het geheim van zijn complexe smaak is ‘Gruut’, een historisch Brugs kruidenmengsel. Bier van hoge gisting met nagisting in de fles.

 •