Alle dagen open vanaf 8u30.
Keuken doorlopend open vanaf 11u30 tot 22u30.
Snacks: Weekdagen tot 23u - Weekends tot 24u.

Gerechten

Hoofdgerechten

  • Gentse waterzooi

  • Halve kip garnie

  • Côte à l’os (2 p.)

  • Spare ribs

  • Américain garnie

  • Steak tartare

  • Chateaubriand

  • Ossenhaas

  • Steak

  • seizoen
    Mosselen

  • Scampi ‘t Vosken

  • Scampi gebakken

  • Scampi met look

  • Tagliatelli met scampi

  • Tagliatelli met zeevruchten

  • Gegratineerde visschotel

  • Tomaat garnaal

  • Zeetong Dugleré

  • Gebakken zeetong

Sauzen

  • Provençaalse

  • Béarnaisesaus

  • Pepersaus

  • Champignonroomsaus

  • Champignon natuur

Specialiteiten

  • Kalkoen op Normandische wijze

  • Varkenshaasje met geitenkaas en portosaus

  • Konijn op grootmoeders wijze

  • Mixed grill

  • Warme beenhesp

    (met graanmosterd van meaux)

  • Waterzooi van Noordzeevis

  • Gentse stoverij

  • Provençaalse vissoep

    (met toaSt en rouille)

  • Gegratineerd witloof

  • Gentse waterzooi

  • Spare ribs

  • Chateaubriand

Honger gekregen?

Reserveer een tafel