Alle dagen open vanaf 9u00. Donderdag gesloten
Keuken doorlopend open vanaf 11u30 tot 22u00.

Gerechten

Hoofdgerechten

  • 24,50
    Gentse waterzooi met kip

  • 25,50
    Halve kip garnie

  • 60,00
    Côte à l’os (2 p.)

  • 24,00
    Spare ribs

  • 23,90
    Américain garnie

  • 27,50
    Steak tartare

  • 30,50
    Chateaubriand

  • 36,00
    Ossenhaas

  • 27,50
    Steak

  • seizoen
    Mosselen

  • 23,50
    Scampi ‘t Vosken

  • 23,00
    Scampi gebakken

  • 26,00
    Tagliatelli met scampi

  • 24,50
    Tagliatelli met zeevruchten

  • 26,00
    Gegratineerde visschotel

  • Dagprijs
    Tomaat garnaal

  • Dagprijs
    Gebakken zeetong

Sauzen

  • 4,00
    Provençaalse

  • 4,00
    Béarnaisesaus

  • 4,00
    Pepersaus

  • 4,00
    Champignonroomsaus

  • 4,00
    Champignon natuur

Specialiteiten

  • 27,00
    Varkenshaasje met geitenkaas en portosaus

  • 26,70
    Konijn op grootmoeders wijze

  • 27,80
    Mixed grill

  • 24,00
    Warme beenhesp

    (met graanmosterd van meaux)

  • 28,00
    Waterzooi van vis

  • 23,50
    Gentse stoverij

  • 20,00
    Provençaalse vissoep

    (met toaSt en rouille)

  • 23,50
    Gegratineerd witloof

  • 24,50
    Gentse waterzooi met kip

  • 24,00
    Spare ribs

  • 30,50
    Chateaubriand

Honger gekregen?

Reserveer een tafel