Alle dagen open vanaf 8u30.
Keuken doorlopend open vanaf 11u30 tot 22u30.
Snacks: Weekdagen tot 23u - Weekends tot 24u.

Gerechten

Hoofdgerechten

  • €18,50
    Gentse waterzooi

  • €17,00
    Halve kip garnie

  • €48,00
    Côte à l’os (2 p.)

  • €19,00
    Spare ribs

  • €18,40
    Américain garnie

  • €20,00
    Steak tartare

  • €23,00
    Chateaubriand

  • €25,00
    Ossenhaas

  • €21,00
    Steak

  • seizoen
    Mosselen

  • €19,50
    Scampi ‘t Vosken

  • €19,00
    Scampi gebakken

  • €19,50
    Scampi met look

  • €20,50
    Tagliatelli met scampi

  • €20,00
    Tagliatelli met zeevruchten

  • €20,50
    Gegratineerde visschotel

  • dagprijs
    Tomaat garnaal

  • dagprijs
    Zeetong Dugleré

  • dagprijs
    Gebakken zeetong

Sauzen

  • €3,50
    Provençaalse

  • €3,50
    Béarnaisesaus

  • €3,50
    Pepersaus

  • €3,50
    Champignonroomsaus

  • €3,50
    Champignon natuur

Specialiteiten

  • €20,80
    Kalkoen op Normandische wijze

  • €20,80
    Varkenshaasje met geitenkaas en portosaus

  • €20,50
    Konijn op grootmoeders wijze

  • €22,80
    Mixed grill

  • €18,10
    Warme beenhesp

    (met graanmosterd van meaux)

  • 20,50
    Waterzooi van Noordzeevis

  • 17,50
    Gentse stoverij

  • €13,00
    Provençaalse vissoep

    (met toaSt en rouille)

  • 16,60
    Gegratineerd witloof

  • €18,50
    Gentse waterzooi

  • €19,00
    Spare ribs

  • €23,00
    Chateaubriand

Honger gekregen?

Reserveer een tafel