Alle dagen open vanaf 8u30.
Keuken doorlopend open vanaf 11u30 tot 22u30.
Snacks: Weekdagen tot 23u - Weekends tot 24u.

Geschiedenis

Meer dan 100 jaar passie en toewijding

oude-foto

Brasserie en restaurant ’t Vosken heeft een bijzonder rijke geschiedenis. ’t Vosken is namelijk niet altijd een restaurant geweest. In 1908 startte het als een hotel. Daarna werd het hotel veranderd in een brasserie.

Alain Schwartz en Christine Geirnaert werden eigenaars, en zo timmert ’t Vosken aan de weg en aan zijn reputatie, al sinds 1988. Het restaurant is een echt Gents begrip geworden!

Reserveer nu je tafel in deze historische brasserie

Foto_stoverij

Brasserie ’t Vosken is alom gekend voor de Gentse stoverij met frieten. Maar ook voor de andere klassieke Gentse gerechten.

Voor toppers zoals onze Gentse waterzooi en konijn op grootmoeders wijze, komt u gegarandeerd terug.

Ontdek de menukaart